20 de ziaristi au fost dati afara de la Vocea.biz, dar patronul Sile Puscas sustine ca nu inchide. Sau minte ca nu inchide. Firmei editoare a milionarului i se cere falimentul.

715

Si se mai termina cu un mare investitor in presa! Si se termina lamentabil. Agregatorul online VOCEA.BIZ, ca ziar nu era cu siguranta, isi inchide incetul cu incetul portile. Un fost angajat din Bucuresti al "ziarului" ne-a declarat ca patronul Sile Puscas, un dezvoltator imobiliar puternic din Cluj, a mai ramas cu 2 angajati pe ziar si a redus drastic motoarele.

Puscas anunta exact acum un an un mare "upgrade". Pracitc, si-a distrus conceptul, unul cu potential, Vocea Transilvaniei, si s-a transformat intr-un agregator de stiri luate de pe diverse canale plus o gramada de manelisme de facebook, si alea scrise agramat. Din comunicatul de jos, plin de truisme, n-au mai ramas decat doi angajati de la Cluj.

Contactat telefonic, Sile Puscas spune ca nici vorba sa inchida, dar admite ca a redus motoarele: "Pai, daca nu se sustine ca bani, asta e. Le-am zis, nu va convine, plecati. Noi scoatem banii numai din Google, altceva nu face. Daca nu sunt cifre… Dar nu e adevarat ca au ramas doi angajati, mai sunt cel putin 9 care lucreaza pentru Vocea.biz. Stiti cum e, fostii angajati mai si mint…", a spus Puscas.

Pana una alta, sa constatam ca firmei editoare a lui Sile Puscas, Mandarine International, i s-a cerut foarte de curand falimentul:

Sa remarcam si ca Mandarine International a produs anul trecut mai putin de 4 ori decat o alimentara de la colt, dar are datorii de aproape 2 milioane de euro.