30 de locuinţe pentru medici şi asistenţi medicali ar urma să fie construite la Suceava prin programul ANL. CJ Suceava va pune la dispoziţie terenul pentru construcţie

264

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunţat, joi, că a fost trimisă documentaţia necesară către Ministerul Sănătăţii şi Ministerul Dezvoltării Regionale pentru construcţia a 30 de apartamente pentru medici şi asistenţi medicali.

“E vorba de o construcţie ANL, unde Consiliul Judeţean Suceava pune la dispoziţie terenul”, a explicat Flutur adăugând că acest complex de apartamente va fi construit în zona spitalului vechi.

El a subliniat că prin asigurarea unor locuinţe de serviciu pentru medici şi asistenţi medicali se urmăreşte stabilizarea forţei de muncă, dar şi atragerea unor medici pentru specialităţi care lipsesc în SJU Suceava sau care sunt deficitare în privinţa numărului de medici.

(Liliana Bujdei)

The post 30 de locuinţe pentru medici şi asistenţi medicali ar urma să fie construite la Suceava prin programul ANL. CJ Suceava va pune la dispoziţie terenul pentru construcţie appeared first on NewsBucovina.