7 VICTIME ÎN ACCIDENT CU MICROBUZ LA BASCOV!

92

Situaţie de urgenţă la Bascov

Situaţie de urgenţă la Bascov

În această dimineaţă, echipaje de prim-ajutor ale ISU, inclusiv o autospecială pentru descarcerare au intervenit în comuna Bascov, pe strada Serelor – ieşirea către Autostrada A1.

În zona menţionată, a avut loc un grav accident auto cu un microbuz, de unde au rezultat nu mai puţin de şapte victime. Una dintre ele a fost extrasă cu ajutorul echipajului de descarcerare, inconştientă.

Din cercetările efectuate de poliţişti, a rezultat că accidentul s-a produs ca urmare a neadaptării vitezei la condiţiile de pe drum. Şoferul a pierdut controlul volanului şi nu a reuşit să ia virajul în curba către ieşirea spre Autostrada A1, s-a deplasat practic drept şi a ieşit în decor. Este posibil să fi aţipit la volan.

În microbuz, înmatriculat în Serbia, se aflau nouă ocupanţi care veneau de la Bucureşti şi se deplasau la muncă în Serbia. Nu au mai ajuns fiindcă, aşa cum spuneam, şapte dintre ele au fost rănite în accident, una extrem de grav.

UPDATE ORA 10:30

  • 3 persoane sunt transportate la spital de către echipaje SAJ
  • A patra persoana este transportată la spital cu un echipaj SMURD
  • Alte 2 victime au fost preluate de către SAJ și se îndreaptă către spital.

UPDATE ORA 11:15

Cea mai grav afectată victimă este o tânără de aproximativ 33 ani, a ajuns la spital în COMĂ!

Bilanţul accidentului: 9 persoane implicate (8 bărbați și o femeie), toate transportate la spital: 4 de către echipajele SMURD şi ATPVM (autospecială de transport victime multiple), 5 de către echipajele SAJ.

Citeşte şi

Jandarmii ne păzesc buzunarele de Bobotează Program modificat la Registrul Auto din Argeş LOTERIA ROMÂNĂ A DAT ŢEAPĂ DE REVELION, JUCĂTORII AMENINŢĂ CU PROCESE! TÂNĂRĂ ÎN COMĂ DUPĂ ACCIDENT LA BRADU! Sute de poliţişti au acţionat în judeţ ISU ARGEŞ, peste 200 de INTERVENŢII în minivacanţa de Revelion Sub control judiciar pentru violenţă în familie PATRONUL UNEI FIRME DE DEZMEMBRĂRI ŞI-A „ARANJAT” LOGANUL Criminalul de la Slobozia, arestat preventiv