Airsoftul schimbă complet conceptul de joc!

150

Medii reale, lupte ca în realitate, replici care arată 100% precum armele reale (numai muniția diferă, fiind vorba despre proiectile neletale, din plastic), strategii și tactici care transformă orice simplă luptă într-un război “pe bune”. Airsoftul este acel sport care reușește să ne ofere nu doar bucuria de a regăsi o parte dintre amintirile copilăriei, ci și posibilitatea de a ne redescoperi pe noi înșine și de a ne testa limitele și capacitățile de rezistență fizică și psihică. Dincolo de perdeaua de fum degajată de fumigene (accesați http://www.airsoft.ro/Fumigene-414 pentru o dovadă de măiestrie în ceea ce privește calitatea) și zgomotele percutoarelor în mișcare, airsoftul reușește să șlefuiască caractere și să le ofere combatanților o parte din trăirile unice, specifice unei bătălii reale. Ce îți poți dori mai mult de la un joc?

Distracție, învățare, respect, onoare și triumf!

Airsoftul este o combinație între jocul copilăriei “cu puștile și pistoalele” și o lecție prin intermediul căreia ne dezvoltăm personalitatea, învățăm să ne descoperim limitele și care ne oferă o nouă perspectivă a ceea ce putem face în anumite situații. Jucându-ne “de-a soldații” ne însușim concepte precum sprijin, leadership, asumarea deciziei, gândire analitică, gândire strategică, sacrificiu în beneficiul celorlalți, joc de echipă, unitate, respect și onoare. Ceea ce ne oferă acest sport nu este doar un triumf asupra adversarilor, atunci când luăm cele mai bune decizii tactice, ci ne permite să ne controlăm pe noi înșine și să ne depășim barierele interioare, victoria noastră fiind mai degrabă, un triumf asupra propriului eu.

Aceste concepte ne oferă posibilitatea de a descoperi că în orice luptă de airsoft, câștigători putem fi cu toții, pentru că am înțeles că este vorba despre un război împotriva propriilor temeri, fiindcă încercăm să identificăm în permanență cele mai bune soluții nu doar pentru propriul nostru bine, ci și pentru cel al coechipierilor sau a echipei. Obiectivele individuale se subrogă celor colective, iar o victorie personală nu are același gust dacă echipa a pierdut. Dincolo de toate acestea, acest sport nu-și pierde farmecul pe care îl aveau jocurile “de-a luptătorii” din trecut, așa că armele sunt la mare preț pentru orice jucător (pe Airsoft.ro poți găsi nu doar replici de calitate, ci și o mulțime de alte accesorii, muniții și echipamente care îți pot oferi un plus de superioritate pe câmpul de luptă). Descoperă-te pe ține însuți și află cum te poți comporta într-o situație reală de luptă, fără a uita să te distrezi, fiindcă airsoftul îți oferă cea mai completă gamă de emoții atunci când îl joci!

(Visited 18 times, 18 visits today)