#alegeriRMoldova Igor Dodon a transmis primul mesaj după închiderea secţiilor de votare

107
Trimisul special al AGERPRES, Cristian Lupaşcu, transmite: Preşedintele în exerciţiu al Republicii Moldova, socialistul Igor Dodon, care a candidat ca independent pentru un nou mandat la alegerile prezidenţiale de duminică, a transmis, după închiderea urnelor, un mesaj de mulţumire pentru alegătorii care s-au prezentat la urne, dar şi pentru angajaţii instituţiilor statului implicaţi în organizarea scrutinului.

"În primul rând vreau să mă adresez în calitate de preşedinte în exerciţiu. Eu vreau în calitate de preşedinte să mulţumesc tuturor cetăţenilor Republicii Moldova care au participat la alegeri astăzi, indiferent pentru cine au votat. Indiferent pentru care din cei opt candidaţi aţi votat, stimaţi cetăţeni, eu vreau să vă mulţumesc pentru faptul că aţi fost foarte mulţi, atât în interiorul ţării, cât şi în afara ţării şi acest lucru este foarte bun pentru că aţi dat dovadă de patriotism în primul rând. Asta înseamnă că vă pasă de viitorul Republicii Moldova", a afirmat Dodon.

Acesta a arătat că, prin munca lor, angajaţii Comisiei Electorale Centrale, membrii birourilor electorale ale secţiilor de votare, dar şi angajaţii Ministerului de Interne "au făcut tot posibilul şi au asigurat un scrutin corect, liber şi democratic".

Totodată, în calitate de candidat, el a mulţumit alegătorilor care şi-au exprimat votul în favoarea sa. "Vreau să vă asigur, stimaţi concetăţeni, că nu veţi regreta pentru acest vot", a precizat liderul de la Chişinău.AGERPRES/ (A- autor: Cristian Lupaşcu, editor: Mariana Ionescu, editor online: Alexandru Cojocaru)

 

Citiţi şi:

 

* #alegeriRMoldova Igor Dodon ar fi obţinut cele mai multe voturi, conform unor sondaje la ieşirea de la urne

 

* #alegeriRMoldova Maia Sandu: Astăzi am văzut mai multe încercări de fraudare a alegerilor

 

* LIVE UPDATE #alegeriRMoldova Peste trei milioane de alegători, aşteptaţi la urne pentru a-şi vota preşedintele