Alexandra Burde, cea mai longevivă bombă sexy din showbiz, i-a declarat război păpușii Barbie

248

Alexandra Burde, cea mai longevivă bombă sexy din showbiz, i-a declarat război păpușii Barbie

Nu e o obsesie însă focoasa maramureșeancă Alexandra Burde pare în ochii multora că se seamănă, după 15 ani pe podiumuri ca model și spectacole concertistice, din ce în ce mai mult cu o Barbie. Nu pentru copii, ci obsesia taților lor.

”Din ce în ce mai multă lume îmi spune că mă asemăn cu celebra păpușă și încep să o urăsc pe Barbie”, se amuză Alexandra care nu se vede nici o variantă mult mai îmbunătățită a celei mai cunoscute păpuși din lume, una nerecomandată copiilor dar la care ar visa mai toți bărbații trecuți de 18 ani.

Deși peste câteva zile împlinește 29 de ani, prima româncă ce a apărut în faimoasa revistă FHM Spania își conservă longevitatea în topul celor mai sexy blonde de la noi, dovadă imaginile de la debutul său pe podiumurile festivalurilor de modă și până la imaginea sa hot de solistă pe care, dacă o vezi pe scenă nu-ți poti dezlipi ochii de la ea.

”Nu-mi doresc să semăn cu o Barbie, ci pur și simplu asta sunt eu, așa cum mă plac. Poate sunt destule cazuri în care doamne ori domnișoare fac tot posibilul să ajungă Barbie, însă eu mă ador așa cum mă văd în oglindă”, ne spune Alexandra, solista supranumită cândva ”Shakira de România” datorită asemănării fizice cu celebra cântăreață columbiană. Proaspăt licențiată în Drept, Alexandra nu-și va celebra aniversarea în stilul tradițional ardelenesc chiar dacă i-a lipsit mult zona de unde este originară, Zalău, fiind stabilită de ani buni în Spania, scrie libertatea.