Alexandru Dedu şi-a anunţat candidatura la funcţia de vicepreşedinte al COSR

11
Preşedintele Federaţiei Române de Handbal, Alexandru Dedu, şi-a anunţat joi candidatura la funcţia de vicepreşedinte al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român la finalul Adunării Generale a FRH desfăşurate în aer liber la Complexul Olimpic Sydney 2000 de la Izvorani.

"Nu cred că e un anume moment în care m-am hotărât să candidez la postul de vicepreşedinte al COSR. Cred că e un lucru normal, sper să continui drumul alături de o echipă bună, o echipă tânără şi entuziastă, o echipă care a făcut multe în aceşti patru ani, a fost alături de toate federaţiile. Aşa că nu este vorba despre o hotărâre a mea, ci despre o continuare a unui drum şi a unei munci", a declarat Dedu la finalul Adunării Generale.

Adunarea Generală de Alegeri a COSR este programată pentru 24 septembrie, începând cu ora 11:00, la Complexul Olimpic Sydney 2000 din Izvorani.

Depunerea candidaturilor pentru funcţiile eligibile se va face cu 30 de zile înainte de data fixată pentru Adunarea Generală de Alegeri, respectiv până la 25 august 2020. Funcţiile eligibile şi modalitatea de prezentare a candidaturilor şi procedura de eligibilitate sunt prevăzute în Statutul COSR.

Dedu este în prezent vicepreşedinte al COSR, alături de Camelia Potec, preşedinta Federaţiei Române de Înot şi Pentatlon Modern, iar un alt post este vacant.
AGERPRES (A-autor: Adrian Ţone, editor: Mihai Ţenea, editor online: Gabriela Badea)