Alin Burcea: „Ne-am dori ca Mircea Dobre să rămână ministrul Turismului!”

160

Alin Burcea: „Ne-am dori ca Mircea Dobre să rămână ministrul Turismului!”

Președintele Asociației Naționale a Agențiilor de Turism (ANAT), Alin Burcea, a declarat, într-o conferință, faptul că cei din breasla turismului își doresc ca Mircea Dobre să rămână ministrul Turismului și în noul Guvern.

„Ne-am dori, noi cei din breaslă, ca Mircea Dobre să rămână ministrul Turismului. Chiar dacă nu pot spune că sunt foarte încântat de toate deciziile pe care le-a luat. Dacă se întâmplă o schimbare, probabil că următoarele două luni vom fi înnebuniţi să îl întrebăm, să îl învăţăm şi pe noul ministru ce este alfabetul în turism. Pentru noi, cei de la agenţiile de turism, Mircea Dobre a fost un bun colaborator", a spus Alin Burcea.

Acesta a precizat că Mircea Dobre a fost ministrul cu care s-a comunicat cel mai bine. Problema rămâne însă rezolvarea garanţiilor pentru agenţii.

„Ministrul trebuie să termine ce a început - garanţiile la agenţii. Ordonanţa a fost dată în decembrie 2017. Dacă nu se dau aceste norme, în mod corect, activitatea noastră va avea de suferit. Normele trebuie să intre efectiv în vigoare de la 1 iulie 2018”, a spus Burcea.

Sursă: Agerpres.ro