Ambasadorul Marii Britanii, mesaj de Ziua Naţională: Sper ca avantajele pe care le-aţi dobândit să fie continuate

42
Ambasadorul Marii Britanii, Andrew Noble, a afirmat duminică, într-un mesaj transmis cu ocazia Zilei Naţionale, că ţara noastră nu mai este la fel "în nicio măsură" comparativ cu România socialistă şi a exprimat speranţa ca avantajele şi progresul obţinut să fie continue şi în viitor.
 

"Mă bucur să am această ocazie să vă felicit pentru sărbătoarea Zilei Naţionale a României. Decembrie este o perioadă în care celebrăm şi alte aniversări. A 30-a aniversare a libertăţii române care a fost câştigată cu mult sânge şi cu multe eforturi în 1989. Pentru mine, decembrie în România este şi o celebrare pentru că eu am sosit pentru prima oară în decembrie 1983 şi mă gândesc la cum s-a schimbat România în această perioadă. Pentru că ţara în care locuiesc acum nu este la fel în nicio măsură comparativ cu România socialistă. Mă bucur foarte mult să văd cum s-a schimbat această ţară, pentru majoritatea populaţiei doar în bine. Şi sper că avantajele pe care le-aţi dobândit şi progresul pe care l-aţi făcut să fie continuate şi în viitor. Românilor, la mulţi ani de 1 Decembrie", a afirmat Noble, într-un mesaj postat pe Facebook. AGERPRES/(AS - editor: Cătălin Alexandru, editor online: Gabriela Badea)

 

Citiţi şi:

 

* Parada militară de Ziua Naţională s-a încheiat 

 

* A început parada militară de Ziua Naţională 

 

* Ziua Naţională/ Aproximativ 4.000 de militari, 200 de mijloace tehnice şi peste 50 de aeronave, la parada de la Arcul de Triumf

 

* 1 Decembrie - Ziua Naţională a României