Ramai conectat

Cele mai recente articole

IMAGINI ÎNGROZITOARE la Constanța! Un câine, rănit GRAV, după ce a fost pus să...

IMAGINI ÎNGROZITOARE la Constanța! Un câine, rănit GRAV, după ce a fost pus să se lupteImagini scandaloase la Cobadin, județul Constanța! O persoană a recuperat un câine de pe stradă, care era aproape mort din cauza rănilor foarte grave pe care le avea pe corp. Paco, un câine care se pare că a trecut prin multe, era folosit ca momeală pentru câinii de luptă. Acesta a fost găsit de un cetățean care l-a dus direct la veterinar pentru a-l curăța și trata corespunzător pentru a-i salva viața. A trecut cu bine peste intervențiile făcute și urmează recuperarea. Totuși, persoana care l-a găsit nu se oprește aici. Dorește ca cei responsabili pentru starea lui Paco să fie sancționați corespunzător, iar legislația este de partea lui. Luptele cu câini sunt interzise în România. Potrivit OUG 55/2002 privind regimul de deţinere al câinilor periculoşi sau agresivi, la articolul 8, aliniatul (a) se precizează: „organizarea luptelor între câini, antrenarea câinilor în acest scop şi participarea cu câini la astfel de lupte, indiferent cărei rase îi aparţin câinii”. Potrivit articolului 14, fapta persoanei de a organiza lupte între câini, de a-i pregăti în acest scop, precum şi de a participa cu câini la astfel de lupte constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la 2 la 5 ani. C.C.

Casieră, BĂTUTĂ la Eforie! Agresorul i-a furat banii

Casieră, BĂTUTĂ la Eforie! Agresorul i-a furat baniiO femeie, angajată a unei săli de jocuri de noroc, a fost agresată de un individ, care i-a furat și banii proveniți din încasări. Totul s-a petrecut la data de 15.08.2017, ora 6.05, când a pătruns în respectiva sală de jocuri, situată la parterul unui bloc din Eforie Nord, și s-a dus glonț la casieră. A amenințat-o, a lovit-o și i-a sustras suma de 2.000 de lei, provenită din încasări. Oamenii legii au declanșat cercetările și, la scurt timp, l-au identificat și depistat pe făptaș. "Urmare a cercetărilor în cazul comiterii unei infracțiuni de tâlhărie, polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Eforie l-au identificat pe E.I.-M., în vârstă de 32 de ani, din orașul Otopeni – județul Ilfov, bănuit de comiterea faptei", potrivit anchetatorilor. Prejudiciul de aproximativ 2.000 de lei a fost recuperat și predat persoanei vătămate. Bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță pentru o perioadă de 24 de ore și introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, iar la data de 16.08.2017 va fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Conducerea PSD a Consiliului Judeţean şi-a amintit de faptul că Aeroportul Iaşi există!

De aceea, reactiile PSD si ale vuvuzelelor adiacente referitoare la propunerea PMP de schimbare a numelui aeroportului cu ocazia sarbatorii Centenarului sunt cel putin inoportune. “Vreau sa subliniez înca o data faptul ca grupul PMP, prin aceasta initiativa, a deschis calea unor dezbateri. Aeroportul International Regele Ferdinand I este propunerea noastra, a PMP, dar asta nu înseamna ca partidele din CJ Iasi nu-si pot aduce aportul si veni cu propunerile lor, mai ales &ic (...)