Artur Petrosian (Armenia) – E un rezultat dezamăgitor, dar trebuie să ridicăm capul și să mergem înainte

317

Selecționerul reprezentativei de fotbal a Armeniei, Artur Petrosian, a declarat, vineri seara, că înfrângerea cu 1-0 suferită la București în fața României este un rezultat dezamăgitor, dar susține că jucătorii săi trebuie să ridice capul după acest eșec și să meargă înainte.

1d05349b-d5d4-46f2-bb7c-e6dc4a308736

"Am făcut lucruri bune până la cartonașul roșu primit (n.r. — de Taron Voskanian). Consider că acel cartonaș roșu a schimbat multe lucruri în acest meci. Jucătorii noștri au luptat azi. Dar noi încă mai căutăm cel mai bun unspreze. Avem un meci împotriva Danemarcei peste trei zile. Bineînțeles că este un rezultat dezamăgitor, dar trebuie să ridicăm capul, să fim puternici și să mergem înainte", a spus el.

Tehnicianul a explicat că golul marcat de Alexandru Maxim în prelungirile partidei a venit pe fondul oboselii jucătorilor săi. "Nu sunt dezamăgit de niciun jucător. Echipa noastră a dat totul astăzi pentru a obține un rezultat bun. Nu consider că golul primit în prelungiri a venit pe lipsa de concentrare, ci din cauză că jucătorii noștri erau foarte obosiți după ce au jucat mult timp cu un om mai puțin pe teren. Îmi pare foarte rău că nu am reușit să obținem măcar un punct la București", a adăugat Petrosian.

Echipa națională de fotbal a României a învins selecționata Armeniei cu scorul de 1-0 (0-0), vineri seara, pe Arena Națională din București, într-o partidă din cadrul Grupei E a preliminariilor CM 2018.

România, aflată pe locul patru în clasament, la șapte puncte de liderul Polonia și la patru de Danemarca și Muntenegru, are programat următorul meci, luni, cu Muntenegru, la Podgorica (ora 21,45).

AGERPRES (editor: Marius Țone, editor online: Adrian Dădârlat)