Asistentă de la “Contagioase”, trimisă în judecată pentru trafic de influenţă de mii de euro

85

O asistentă medicală de la Secţia contagioase, din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ, a fost trimisă în judecată vezi aici) pentru că le-a promis unor oameni că le poate “aranja” angajarea contra unor sume de bani. După cum precizează procurorii în rechizitoriu, ea a pretins că are influenţă atât la nivelul conducerii spitalului, cât şi la cel al conducerii Consiliului Judeţean Neamţ.

Faptele datează din luna septembrie a anului 2017, când asistenta Nedelcu Carmen Mariana i-a pretins lui U.V. 400 de euro, spunându-i că va interveni la cine trebuie, pentru ca un post de asistent temporar să fie transformat în asistent debutant, şi el să se poată angaja la secţia de psihiatrie. Ulterior, i-a spus aceluiaşi U.V. că suma trebuie suplimentată cu încă 1.500 de euro, din care a şi primit “avansul” de 100 de euro.

În perioada mai-iulie 2017, aceeaşi asistentă a pretins 1.000 de euro de la o altă persoană M.A.M, în schimbul promisiunii că o va ajuta să se angajeze într-o altă secţie a spitalului. A primit 3.500 de lei, din banii pretinţi – susţin procurorii. Femeia, acuzată de trafic de influenţă, va fi judecată la Tribunalul Neamţ.

C.M.

The post Asistentă de la “Contagioase”, trimisă în judecată pentru trafic de influenţă de mii de euro appeared first on Stiri.