Bărbat cercetat PENAL după ce a OMORÂT 9 câini!

37

Bărbat cercetat PENAL după ce a OMORÂT 9 câini!

Un bărbat este cercetat după ce ar fi ucis 9 câini, dintre care 8 erau pui! Oamenii legii din Tulcea au declarat, pentru ”Replica”, faptul că s-au autosesizat în cazul de față și că totul s-ar fi petrecut în incinta unei societăți comerciale. Urmează a se lua măsurile legale ce se impun, după ce suspectul va fi audiat.

Polițiștii Postului de Poliție Jurilovca din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea s-au sesizat, la data de 4 decembrie a.c, cu privire la uciderea unor animale fără drept. Din verificări a rezultat că un bărbat aflându-se în incinta unei societăți comerciale de pe raza comunei Jurilovca ar fi omorât animale, fără stăpân, fiind vorba despre 9 câini, dintre care 8 erau pui.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere a animalelor, cu intenție, fără drept, faptă prevăzută de art.25 din Legea 205/2004, privind protecția animalelor. Cercetările continuă. Amintim și faptul că, de dată recentă, magistrații Judecătoriei Tulcea au condamnat la 6 luni cu executare pe un bărbat care a omorât un câine prin lovirea în mod repetat cu un cuțit.

Liliana CHIRU

Detalii AICI: https://www.replicaonline.ro/condamnat-la-inchisoare-cu-executare-pentru-uciderea-cu-sange-rece-a-unui-caine-336255/