Bărbaţii vizitaţi de mascaţi la Gârliciu, lăsaţi în LIBERTATE!

60

Bărbaţii vizitaţi de mascaţi la Gârliciu, lăsaţi în LIBERTATE!

Magistrații Judecătoriei Hârșova au respins propunerile procurorilor cu privire la luarea măsurii arestului preventiv pe numele a doi bărbați, Ilie Puia și Lilian Potlog. ”Ia faţă de inculpații Potlog Lilian, și Puia Ilie, măsura preventivă a controlului judiciar, pe o perioadă de 60 de zile, de la 2 februarie 2018 şi până la 2 aprilie 2018, inclusiv”, potrivit minutei judecătorești.

Amintim că polițiștii din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi, la data de 1 februarie a.c., au efectuat 4 percheziții domiciliare la locuințele a 4 bărbați, cu vârste cuprinse între 42 și 43 de ani, de pe raza județului Constanța, bănuiți de săvârșirea unor infracțiuni de furt și braconaj piscicol.

În urma perchezițiilor au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe bunuri, precum un tractor, o remorcă auto, un autoturism, 4 motocositoare, 3 motoscutere, un ATV, două biciclete, 5 motoferăstrae, 19 cartușe de vânătoare , 8 unelte de pescuit tip plasă monofilament, în lungime de aproximativ 750 de metri și mai multe harnașamente, în valoare totală de 298.500 de lei.

Polițiștii constănțeni au reținut doi bărbați, pe bază de ordonanță pentru o perioadă de 24 de ore, introducându-i în C.R.A.P. al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, iar la data de 2 februarie a.c. au fost prezentați Judecătoriei Hârșova cu propunere de arestare preventivă. Acţiunea a fost sprijinită de poliţişti ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale al I.P.J. Constanța și jandarmi.

Liliana CHIRU