BIANCA DRĂGUȘANU: „Bărbații nu sunt PORCI sau MĂGARI, ei sunt…”

52

BIANCA DRĂGUȘANU: "Bărbații nu sunt PORCI sau MĂGARI, ei sunt..."

Bianca Drăgușanu a comentat marți la începutul emisiunii pe care o moderează un mesaj primit de la un admirator pe pagina sa de Facebook. Potrivit vedetei, mesajul este reprezentativ pentru toți bărbații pentru că autorul îi compară pe aceștia cu…motanii, conform b1.ro.

"După intro-ul de ieri despre noaptea în club, am primit mesaje private pe Facebook. Și de bine, și de rău, dar unul mi-a atras atenția. Era funny. Zicea că nu înțelege de ce bărbații sunt făcuți porci, măgari. Singurul animal cu care ar putea fi asemănați ar fi motanul. Motanul de curte, mai precis.

Avea și o explicație: seduc și se duc, sar gardul, se bat cu alții, intră în călduri, fac pui prin vecini, mai fac și scandal dar nu uită niciodată unde le e casa. E cel mai inteligent animal, își cunoaște interesul, știe unde e casa, unde sunt căldura și iubirea.

Știe să facă ochi umezi că să o hipnotizeze pe stăpâna iubitoare. Iar ea uită că are blana ciufulită de alte pisici și îl primește din nou acasă, cu brațele deschise, îi pune masă, ii oferă căldură", a spus Bianca Drăgușanu, astăzi, în cadrul emisiunii.