Boloni și echipa sa, lăudați de un fost important internațional belgian

140

Boloni și echipa sa, lăudați de un fost important internațional belgian

Antrenorul român Ladislau Boloni și echipa sa, Antwerp, nou-promovata care, clasată pe locul 4, este una din revelațiile campionatului Belgiei, au fost lăudați de un fost important jucător al "diavolilor roșii", Marc Degryse, într-un articol din revista Sport/Foot Magazine, conform agerpres.ro.

"Antwerp a continuat să încânte. E plăcut să vezi un club istoric care devine direct o revelație", a scris Degryse despre formația pregătită din această vară de Boloni, care cel mai vechi club din fotbalul belgian, înființat în 1880.

"Pot fi amintiți mai mulți jucători care își fac foarte bine treaba, ca Sinan Bolat", portarul turc care a mai lucrat cu Boloni la Standard Liege, a adăugat Degryse.

"Eu văd aici mai ales munca depusă într-o perioadă scurtă de Luciano D'Onofrio (directorul sportiv al grupării — n. r.) și Ladislau Boloni. Două luni pentru a construi o echipă înseamnă foarte puțin. (…). Se știa că Boloni este un adept necondiționat al disciplinei și al efortului fizic. Aceste două arme îi permit lui Antwerp să fie sus. Și să contribuie la un clasament care te poate face să te întrebi dacă este ficțiune sau realitate", a mai afirmat Degryse.

Excel Mouscron, cealaltă echipă belgiană antrenată de un român, Mircea Rednic, este și ea o revelație, aflată pe locul 5 în clasament, cu 10 puncte, câte are și Antwerp.