„Briliantul” Adrian Mutu, favorit să preia banca tehnică a Astrei Giurgiu

130

Adrian Mutu a dat Dinamo pe naţională; va da acum naţionala pe Astra?

Adrian Mutu a dat Dinamo pe naţională; va da acum naţionala pe Astra?

După ce, ieri, antrenorul echipei de fotbal Astra Giurgiu, Edward Iordănescu, a anunţat că demisionează din funcţie, au început să fie vehiculate în spaţiul public principalele variante de înlocuire.

Printre cei favoriţi să-i preia postul lui Iordănescu jr se află briliantul fotbalului argeşean, fostul mare fotbalist Adrian Mutu.

Mutu are în CV cursurile şcolii de antrenori care-i permit să antreneze în prima ligă a României.

Momentan, Adrian Mutu nici nu a negat, nici nu a confirmat faptul că ar fi dorit de patronul Astrei, miliardarul Ioan Nicular, ca înlocuitor al antrenorului demisionar Iordănescu.

Momentan, Mutu ocupă postul de director în cadrul Federaţiei Române de Fotbal, acolo unde a ajuns aproape în tandem cu un alt fost dinamovist, actualul selecţioner Cosmin Contra.

Ca jucător, Adrian Mutu a plecat de la FC Argeş la Dinamo Bucureşti, apoi a mai bifat în CV echipe cu nume mari în fotbalul european: Internazionale Milano, Chelsea Londra, AC Parma, Fiorentina, Juventus Torino.

S-a retras din activitate acum doi ani, de la o echipă din India, pe nume FC Pune.

(Visited 24 times, 24 visits today)

Citeşte şi

Mari fotbalişti ai ţării îl omagiază pe inegalabil... De azi – „Briliantul” Mutu, şefu... Adrian Mutu spune adio carierei „Briliantul”, din nou cu traista-n băţ... Adrian Mutu, la Astra Giurgiu?