Bucovina Rădăuți a reușit scorul etapei

64

Echipa antrenată de Dorin Goian și Daniel Bălan s-a impus, cu 4-0, în meciul disputat sâmbătă, pe teren propriu, în fața celor de la CSM Râmnicu Sărat. Rădăuțenii și-au asigurat victoria prin golurile marcate de Cerlincă, Coroamă, Dănilă și Ungurianu

Bucovina Rădăuți a reușit scorul etapei a XI-a în seria întâi a Ligii a III-a, după ce a câștigat sâmbătă, pe teren propriu, în fața formației CSM Râmnicu Sărat, cu un categoric 4-0.

Trupa antrenată de Dorin Goian și Daniel Bălan și-a făcut singură meciul ușor, reușind să deschidă scorul încă din minutul 10, când Cerlincă a finalizat cu gol o fază colectivă de atac. Gazdele și-au dublat avantajul peste doar două minute, prin Coroamă, care a fost lansat pe flancul stâng și l-a învins pe portarul buzoienilor cu șut în plasa laterală.

Gruparea rădăuțeană și-a încheiat turul de forță din prima repriză în minutul 28, când Dănilă a stabilit scorul pauzei la 3-0, după ce finalizat cu capul o centrare trimisă în careu.

Titularizat în premieră între buturile Bucovinei, tânărul Marcu s-a evidențiat pe parcursul reprizei secunde, cu o intervenție bună la una dintre puținele ocazii ale oaspeților.

Scorul final a fost stabilit în minutul 80, de Ungurianu, decarul rădăuțenilor finalizând cu gol o acțiune personală.

Bucovina: Marcu – Alecsandru, Vitu, Vișinar, Antonesei – Stănescu, Dănilă – Cerlincă, Ungurianu, Coroamă – Ionesi. Au mai intrat: C. ­Bu­ziuc, R. Ciobanu, Stoian și D. Bălan.

Rezultatele etapei a XI-a:

FC Botoșani II – Gloria Buzău 0-3

Bucovina Rădăuți – CSM Râmnicu Sărat 4-0

Şomuz Fălticeni – Ceahlăul Piatra Neamț 1-2

Foresta Suceava – CSM Pașcani 3-1

KSE Târgu Secuiesc – Oțelul Galați 0-2

Metalul Buzău – Sporting Liești 1-1

CSM Focșani – Sănătatea Darabani 3-0 (neprezentare)

Ştiința Miroslava a sta în această rundă.

În runda următoare, Bucovina Rădăuți va evolua tot pe teren propriu, sâmbătă, contra celor de la FC Botoșani II. (Dănuț CHIDOVEȚ. Foto: Cristian PLOSCEAC)