Bucovina Rădăuți n-a reușit surpriza la Buzău

71

Echipa condusă de Dorin Goian și Daniel Bălan a cedat sâmbătă, pe terenul Gloriei, cu scorul de 0-2, în derbyul etapei a X-a din seria întâi a Ligii a III-a. Bucovina a căzut pe locul 4 în clasament după această înfrângere

Bucovina Rădăuți n-a reușit surpriza în Crâng, echipa condusă de Do­rin Goian și Daniel Bălan pier­zând sâmbătă, pe terenul Gloriei Bu­zău, cu scorul de 0-2, într-un meci considerat derbyul etapei a X-a din Seria I a Ligii a III-a.

Candidată la promovare, gruparea buzoiană a deschis scorul încă din minutul 11, când Catana a pro­fi­tat de o ezitare în defensiva oas­peților și l-a învins pe Puianu dintr-o poziție ideală. Rădăuțenii au șansa egalării până la pauză, dar Vitu, Cerlincă, Stănescu și Vișinar nu au găsit drumul spre gol, iar Gloria a intrat la cabine în avantaj.

În debutul reprizei secunde, fie­care formație și-a trecut câte o bară, Ungurianu zguduind transversală porții buzoiene cu un șut în forță. De marcat au făcut-o tot gazdele, vete­ranul Petre dublând avantajul în minutul 60.

S-a terminat 2-0, un rezultat prin care Bucovina Rădăuți coboară de pe podium, în vreme ce Gloria Bu­zău continuă lupta de la distanța cu Oțelul pentru supremație în Seria I.

Bucovina Rădăuți: Puianu – Alecsandru, Vitu, Vișinar, D. Bălan – Stănescu, Dănilă – Cerlincă, Coroamă, Busuioc – Ionesi. Au mai intrat: Ungurianu, Ciobanu și Stoian.

Rezultatele etapei a X-a:

CSM Pașcani – CSM Focșani 0-2

CSM Râmnicu Sărat – Metalul Buzău 0-2

Sporting Liești – KSE Târgu Secuiesc 2-0

Ştiința Miroslava – Foresta Suceava 4-0

Sănătatea Darabani – Şomuz Fălticeni 2-3

Ceahlăul Piatra Neamț – FC Botoșani II 2-1

Gloria Buzău – Bucovina Rădăuți 2-0

Oțelul Galați – CSM Roman 2-0

În runda următoare, Bucovina Rădăuți va primi vizita celor de la CSM Râmnicu Sărat. (Dănuț CHIDOVEȚ. Foto: Cristian PLOS­CEAC)