Campanie umanitară – Cutia fermecată a Moșului

43
Poza buna campanie-c726213b

”E SĂRBĂTOARE IAR! CRĂCIUNUL A SOSIT!” este un proiect educațional umanitar, ajuns la a XIII - a ediție. El a fost inițiat cu scopul de a ajuta copiii defavorizați și, în același timp, de a-i învăța pe copii, încă de mici, să dăruiască. 

Copiii și părinții de la Grădinița și Școala Gimnazială “Little Genius” susțin acest demers an de an. În urma atelierelor organizate în luna decembrie, s-au realizat de-a lungul timpului tot felul de lucruri iscusite, care au fost valorificate în cadrul Târgurilor de Crăciun. Banii rezultați în urma acestor proiecte au fost folosiți pentru a cumpăra alimente, dulciuri, rechizite, obiecte de igienă personală. Ele au fost oferite Institutului Clinic Fundeni, Spitalului Clinic de Urgență “Grigore Alexandrescu”, precum și în centre de plasament și în diferite sate. 

Ne dorim să ducem mai departe faptele bune. Pentru aceasta, în vremurile actuale, cu libertate limitată de mișcare și interacțiune, vom schimba regulile jocului. Așa că, anul acesta, faptele bune se vor aduna într-o cutie fermecată  care va poposi în casele copiilor și  va duce speranța mai departe și altor copii. 

Cutia Fermecată a Moșului” conține materiale pentru a putea realiza în familie decoruri de Crăciun, instrucțiuni de lucru și multe jocuri și idei ce vor întreține veselia în case. În plus, va conține câteva produse utile și dulciuri. Și, de la Moșul, un mesaj secret.  

Cum se va întâmpla acest lucru?

”Cutia Fermecată a Moșului” poate fi achiziționată cu de 200 de lei, într-un tiraj de minim 400 de bucăți. 50% din contribuția pentru fiecare cutie va finanța proiectul demarat de Codin Maticiuc, prin care renovează etajul 7 al Institutului Clinic Fundeni din București, sprijinit de Fundația Filantropică Metropolis. 

Puteți afla toate detaliile despre campanie, despre conținutul cutiei și modul în care o puteți comanda aici. Vă suntem recunoscători dacă puteți populariza campania noastră și să ne recomandați unor prieteni, vecini sau colegi de serviciu.

Vă invităm să ne susțineți în derularea acestui proiect și, împreună, să ducem mai departe povestea, iar rolul lui Moș Crăciun, de a aduce bucurie celor mici, să fie îndeplinit cu succes și în acest an. 

Vă mulțumim și vă dorim Sărbători binecuvântate!