„Captain Marvel“ monopolizează afişele cinematografelor nord-americane

205

„Captain Marvel“ monopolizează afişele cinematografelor nord-americane

'Captain Marvel', primul film din universul studiourilor Marvel având în rolul principal o femeie, este cea mai relevantă premieră a acestui sfârşit de săptămână în cinematografe, relatează vineri EFE.

Brie Larson, laureată a unui Oscar pentru cea mai bună actriţă în 2016 în 'Room', conduce distribuţia acestui mult aşteptat film cu supereroi despre un pilot al Forţelor Aeriene, Carol Danvers - o femeie care se va trezi în mijlocul unei bătălii între două rase extraterestre şi care va obţine o serie de abilităţi care o vor face să devină unul dintre personajele cele mai puternice ale universului Marvel.

Samuel L. Jackson, Ben Mendelsohn, Jude Law şi Annette Bening o însoţesc pe Larson în acest lungmetraj care poartă semnătura regizorilor Anna Boden y Ryan Fleck.

Predicţiile experţilor în box office asigură că versiunea feminină 'Captain Marvel' ar putea obţine aproximativ 140 de milioane de dolari în SUA în primul său weekend de lansare.

Anticipând că noul 'Captain Marvel' va monopoliza probabil atenţia fanilor comic books în aceste zile, puţin filme au îndrăznit să-şi stabilească premiera în acest sfârşit de săptămână.

Realizatorul chilian Sebastián Lelio, care a câştigat Oscarul pentru cel mai bun film străin în 2018 cu filmul 'Una mujer fantástica', prezintă totuşi 'Gloria Bell', versiunea americană a filmului său din 2013, 'Gloria'.

Julianne Moore interpretează o femeie divorţată care se îndrăgosteşte din nou în acest 'remake' în care mai joacă John Turturro, Michael Cera, Jeanne Tripplehorn, Rita Wilson şi Sean Astin.

La rândul său, regizorul Vincent D'Onofrio mizează pe genul western în 'The Kid', un film cu o distribuţie de vedete condusă de Ethan Hawke, Chris Pratt şi Dane DeHaan.

Filmul prezintă povestea unui copil care este martorul uneia dintre cele mai legendare confruntări din Vestul Sălbatic: duelul dintre proscrisul Billy the Kid şi şeriful Pat Garrett.

AGERPRES