Ce cuminte s-a făcut Borcea! Cum a fost surprins pe aeroportul din Atena

99

Ce cuminte s-a făcut Borcea! Cum a fost surprins pe aeroportul din Atena

Fostul acţionar al FC Dinamo, Cristian Borcea, a fost eliberat condiţionat, în 2 iulie, din Penitenciarul Jilava după 4 ani şi 4 luni de închisoare. L-a aşteptat noua lui consoartă, Valentina Pelinel, iar de bucurie, Borcea nu a stat prea mult pe acasă: şi-a făcut bagajele şi a plecat în vacanţă, în Italia şi Grecia.

"A fost o perioadă foarte grea, dacă nu aş fi avut familia, pe Valentina, nu ştiu dacă şi cum treceam pentru că este cel mai greu departe de copii, departe de Valentina, pentru că au fost patru ani şi trei luni de sacrificii, de iubire. Fără iubire şi sacrificii nu se putea", declara, la ieşirea din închisoare, Borcea.

Cristian Borcea şi Valentina Pelinel au petrecut finele lunii iulie în Capri, de unde a şi postat în mediul virtual imagini, alături de un apropiat la cuplului, omul de afaceri Nicuşor Stan.

Duminică, 19 august, Borcea şi Pelinel au fost fotografiaţi în Aeroportul din Atena, Grecia, unde urmau să ia avionul către România.

Cuminţel pe băncuţă, Borcea a stat în aeroport lipit de Valentina Pelinel. S-a dezlipit de ea doar în momentul în care cei doi au decis ca, înainte de decolare, să cumpere câteva atenţii de prin magazinele din aeroport.

Fostul acţionar al FC Dinamo, Cristian Borcea, a fost eliberat condiţionat, în 2 iulie, din Penitenciarul Jilava după 4 ani şi 4 luni de închisoare.