Celebrul interpret de muzică populară Ionuţ Dolănescu s-a înscris în PSD

119

Fiul regretatului Ion Dolănescu, Ionuț Dolănescu, o ia pe urmele tatălui și intră în politică. S-a înscris în PSD. Anunţul a fost făcut de liderul PSD Dâmboviţa, Corneliu Ştefan, pe pagina sa de Facebook.

„Ionuț Dolănescu se întoarce acasă!Oamenii buni fac întodeauna echipă“, a scris pe paina de Facebook liderul PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan

„Ionuț Dolănescu întotdeauna a fost un om de stânga. Este dâmbovițean și s-a alăturat echipei noastre din toate punctele de vedere, dar în primul rând pentru un proiect cultural pentru județul Dâmbovița”, a declarat Corneliu Ștefan.

Întrebat dacă Ionuț Dolănescu ar putea fi sprijinit de PSD la alegerile locale, acesta a răspuns: „Vom vedea, vom discuta acest aspect. Azi am discutat doar de proiecte de cultură. Cred ca Ionuț Dolănescu este un brand național”, a precizat liderul PSD Dâmboviţa, potrivit stiripesurse.ro. 

Regretatul său tată, Ion Dlănescu, a fost activ în politică, fiind ales deputat în legislatura 2000-2004, în județul Ilfov, pe listele partidului PRM.