Cersei și Bronn: Relația sentimentală care a provocat un război intern în “Game of Thrones”

236

Popularii actori Lena Headey și Jerome Flynn care joacă în serialul "Game of Thrones" au avut o relație în anul 2002 care nu s-a sfârșit bine. Deveniți colegi de platou în celebrul serial realizat de HBO, cei doi actori au menținut aparențele o perioadă de timp, dar în prezent ei nu se mai suportă, relatează online ziarul spaniol ABC.

71a954bb-ff2e-49b4-9846-f8d3f694d8da

Lena Heady

Acest detaliu a trecut o perioadă de timp neobservat de producătorii serialului "Game of Thrones", având în vedere că amândoi au participat la filmările celebrului serial de ficțiune.

Actorii care joacă rolurile lui Cercei Lannister (Lena Heady) și Bronn (Jerome Flynn) au ajuns să se urască atât de mult încât nici măcar nu pot să mai împartă scena, astfel încât producătorii trebuie să facă adevărate artificii de regie pentru ca aceștia să nu joace în aceleași cadre.

De fapt, după cum a declarat un membru al echipei ziarului The Telegraph, în 2014, într-o notă informativă care circula pe platou se indica echipei din serial că aceștia nu trebuie să joace în aceleași scene.

Jerome Flynn

Sursa a precizat că "Jemore și Lena nu își vorbesc niciodată și nu împart aceeași încăpere în același timp", fapt ce arată că animozitatea dintre ei este un lucru cunoscut de toată lumea.

Această relație dificilă a rămas ascunsă o perioadă de timp, dar în ultimul episod al celui de-al 7-lea sezon o scenă pare să dezvăluie tensiunile dintre cei doi. La un moment dat, Bronn pleacă să bea într-o tavernă exact în momentul în care Cercei își face apariția în scenă. Poate că plecarea intempestivă a lui Bronn nu ține de indicațiile regizorale, ci pur și simplu actorul nu a vrut să fie în aceeași scenă cu fosta lui iubită, iar producătorii seriei i-au respectat dorința.

AGERPRES/(AS-autor: Mihaela Nicolaescu, editor: Codruț Bălu, editor online: Gabriela Badea)