CFR Cluj- Dinamo 3-1. Țucudean își distruge fosta echipă cu o dublă de senzație

85

CFR Cluj- Dinamo 3-1. Țucudean își distruge fosta echipă cu o dublă de senzație

CFR Cluj a învins-o pe Dinamo, 3-1, în derby-ul etapei a 5-a din Liga 1. Prima repriză a fost extrem de modestă, animată doar de ocazia lui Lang din minutul 36. Dinamo a fost inexistentă în atac și nu și-a creat nicio ocazie.

Total nemeritat, Dinamo a deschis scorul în minutul 61, prin Mihai Popescu, care a înscris cu capul din corner la una dintre primele faze mai periculoase ale dinamoviștilor.

CFR a egalat însă doar 5 minute mai târziu, prin Țucudean, care a pivotat excelent printre apărătorii dinamoviști și l-a învins pe Penedo cu un șut din întoarcere.

Ocazia lui Moldoveanu de după egalare a fost ultimul suflu al lui Dinamo în meci. Omrani i-a dus pe "feroviari" în avantaj în minutul 73 după o centare superbă a lui Camora.

Defensiva lui Bratu a fost făcută șah-mat în minutul 78, Țucudean reușind "dubla" și atingând borna celor 50 de goluri marcate în Liga 1.

CFR nu o lasă pe FCSB să încheie etapa pe primul loc, poziție care va fi ocupată tot de campioana de anul trecut.

De partea cealaltă, Dinamo coboară pe locul 6, bifează a doua înfrângere a sezonului. "Câinii" au din nou cea mai slabă defensivă din campionat. 10 goluri primite, 9 marcate.

sursa: gsp.ro