Charlize Theron, impecabilă la plajă. Trup perfect la 43 de ani

63

Charlize Theron, impecabilă la plajă. Trup perfect la 43 de ani

Charlize Theron

Vedeta hollywoodiană Charlize Theron și-a expus trupul la plajă. Actrița arată fără reproș, formele sale perfecte putând să le facă invidioase și pe tinerele de 20 de ani, scrie Libertatea.

Charlize Theron se află în vacanță în Bahamas împreună cu mama ei, Gerda Jacoba Aletta Maritz. Cele două au petrecut de minune împreună la plajă, acolo unde s-au relaxat, s-au bălăcit în valuri, s-au plimbat și s-au delectat cu cockteiluri.

Așa cum era de așteptat, senzuala actriță Charlize Theron a atras toate privirile pe plajă. La 43 de ani, vedeta are un trup ireproșabil. Îmbrăcată într-un costum de baie dintr-o singură piesă, Charlize Theron a arătat perfect. Silueta și formele sale le-ar face invidioase și pe tinerele de 20 de ani. Nu are pic de celulită, are picioare super tonifiate, abdomenul plat și forme de vis.

Charlize Theron este o actriță americană de origine din Africa de Sud. Este nu doar una dintre cele mai frumoase vedete hollywoodiene, dar și una dintre cele mai talentate. A fost model și a făcut balet. La cincisprezece ani, Charlize Theron a fost martora morții tatălui său, alcoolic, care a fost împușcat de mama ei, aflată în legitimă apărare, în timp ce acesta o atacase.

În plan personal, Charlize Theron a avut o relație cu actorul Stuart Townsend, de care s-a separat în anul 2010. De asemenea, vedeta a trăit o poveste de dragoste și cu starul Sean Penn, de care s-a separat în anul 2015. Cherlize Theron are doi copii adoptați.