Chiricheș – Nu pot să mă bucur de victorie, sunt dezamăgit de jocul cu Armenia și de ce s-a întâmplat în campania asta

389

Fotbalistul reprezentativei României, Vlad Chiricheș, a declarat, vineri seara, că nu se poate bucura de victoria cu 1-0 obținută în fața Armeniei, precizând că este dezamăgit de jocul echipei naționale și de tot ce s-a întâmplat în campania de calificare la CM 2018.

1caf38b0-a54c-4a3a-a12d-e781594a22a9

"Jocul nu a fost unul extraordinar, e bine că am obținut totuși victoria. Eu sunt dezamăgit de jocul cu Armenia și de cam tot ce s-a întâmplat în campania asta de calificare. La fiecare meci ne chinuim să obținem rezultate, iar ele vin foarte greu. Nu știu, nu pot să fiu bucuros de victoria asta", a spus el.

"Dacă am juca numai amicale am fi campioni mondiali. Nu știu ce se întâmplă, dar e păcat că nu reușim să dezvoltăm un joc care să ne dea speranțe. Și eu, la fel ca și suporterii, așteptam mai mult de la mine și de la fiecare jucător în parte", a adăugat Chiricheș.h

Echipa națională de fotbal a României a învins selecționata Armeniei cu scorul de 1-0 (0-0), vineri seara, pe Arena Națională din București, într-o partidă din cadrul Grupei E a preliminariilor CM 2018.

România, aflată pe locul patru în clasament, la șapte puncte de liderul Polonia și la patru de Danemarca și Muntenegru, are programat următorul meci, luni, cu Muntenegru, la Podgorica (ora 21,45).

AGERPRES (editor: Marius Țone, editor online: Adrian Dădârlat)