Ciprian Ciucu susține că a fost urmărit de Gabriel Mutu: Folosește infrastructura Sectorului 6 pentru a mă fila pe mine. Continuați așa și vă veți alege cu o plângere penală

26

Liberalul Ciprian Cîțu susține că a fost urmărit, sâmbătă, de mașinile Poliției Locale a Sectorului 6: „Mutu folosește infrastructura Sectorului 6 pentru a mă fila pe mine, așa cum Florea a folosit-o pe a Sectorului 5 ca să îl bruieze pe Nicușor Dan”.

„Imaginați-vă sentimentul că sunteți filat și urmărit pas cu pas.

Astazi am fost prin Sectorul 6 prin cotloane prin care nu a umblat vreodată picior de primar și roată de mașină de poliție locală. Și am fost urmărit de mașinile Politiei Locale a Sectorului 6.

Mutu folosește infrastructura Sectorului 6 pentru a mă fila pe mine așa cum Florea a folosit-o pe a Sectorului 5 ca să îl bruieze pe Nicușor Dan.

M-am oprit, i-am indus în eroare, i-am urmărit cum mă urmăreau. In 2020, în Capitala României, opoziția este filată ca intr-un film cu mafioți din Mexic/America Centrală.

D-le Mutu, I’m watching you watching me…

Continuați așa și vă veți alege cu o plângere penală. La mine nu țin intimidările”, scrie Ciucu pe Facebook.

Inquam Photos/Octav Ganea

Articolul Ciprian Ciucu susține că a fost urmărit de Gabriel Mutu: Folosește infrastructura Sectorului 6 pentru a mă fila pe mine. Continuați așa și vă veți alege cu o plângere penală apare prima dată în Main News.

Source: New feed