Claudiu Manda, o nouă ieșire controversată la adresa unor colegi din PSD: „Nu o să mai susținem proști în funcții publice!”

51

Claudiu Manda a avut un discurs virulent la ședința PSD Buzău, acolo unde Marcel Ciolacu a fost ales președinte al organizației județene. Manda a anunțat că îl susține pe Ciolacu și la alegerile pentru funcția de președinte PSD și nu a ezitat să lanseze ironii la adresa fostului șef al partidului, Viorica Dăncilă.

„Nu o să mai susținem proști în funcții publice ca să ne facă de râs pentru că munca noastră de multe ori ne-o aruncă la coș capacitatea de a vorbi a unora sau altora pe care din păcate i-am sprijinit. Toți acolo în CEx să ne asumăm greșelile, dar să nu le mai facem”, a spus Claudiu Manda, conform Digi 24.

Claudiu Manda a mai fost implicat într-un incident de acest gen. Înaintea alegerilor prezidențiale, pe care Viorica Dăncilă le-a pierdut categoric în fața lui Klaus Iohannis, europarlamentarul PSD ar fi făcut-o proastă în fața primarilor din Dolj pe fosta șefă a partidului.

„Nu
este bărbătește și nu vă face cinste să spuneți că pierdeți alegerile, că
mergeți cu o proastă”, i-a spus Dăncilă lui Manda, în spatele ușilor închise,
în cadrul unui Comitet Executiv.
În acel moment, Manda a încercat să explice că
nu s-a exprimat chiar așa și că a încercat să-i mobilizeze pe primarii PSD, au
precizat sursele social-democrate.