Claudiu Năsui explică de ce PMP nu a fost cooptat în alianța pentru alegerile din București: Activitatea în consilii până acum a cântărit decisiv

42

Liderul USR București, Claudiu Năsui, a declarat că Partidul Mișcarea Populară nu a fost cooptat în alianța pentru alegerile locale din București din cauza activității consilierilor locali ai acestei formațiuni.

„Am avut discuții cu consilierii noștri, cu filialele noastre și absolut toate erau total dezamăgite, ca să folosesc un cuvânt mai ușor, despre activitatea PMP-ului în consilii până acum și atunci lucrul acesta a cântărit decisiv. Sunt unele compromisuri pe care le poți face în politică și unele pe care nu le poți. Noi la USR-PLUS am renunțat la niște candidaturi foarte bune, oameni care erau foarte bine plasați și care au trebuit să facă un pas în lateral, în ideea candidaturilor comune (…). E foarte greu să ceri acest sacrificiu și filialelor și oamenilor și candidaților, în momentul în care pui persoane pe care nu le poți susține la comun și cu care te compromiți susținându-le la comun,” a declarat Claudiu Năsui, într-o intervenție la RFI.

Întrebat dacă Nicușor Dan nu va pierde voturi, în cazul în care Traian Băsescu va candida la Primăria Capitalei, liderul USR București a răspuns:

„Toate sondajele și de la PNL și de la USR arată că Nicușor Dan are prima șansă, aș spune cu o marjă de eroare consistentă, pentru aceste alegeri, indiferent de ce se va întâmpla și atunci suntem în spatele lui în întregime și vom face cea mai bună campanie, ca să mărim această marjă de încredere,” a mai susținut liderul USR București.

PNL și USR PLUS s-au înțeles asupra unor candidaturi comune la pentru Primăria Generală a Capitalei și primăriile de sector. În această înțelegere nu a fost cuprins și Partidul Mișcarea Populară, care își va desemna candidați proprii la alegeri. Cel mai probabil, pentru funcția de primar general din partea PMP va candida fostul președinte al României, Traian Băsescu.

Sursa foto: Facebook / Claudiu Năsui

Articolul Claudiu Năsui explică de ce PMP nu a fost cooptat în alianța pentru alegerile din București: Activitatea în consilii până acum a cântărit decisiv apare prima dată în Main News.

Source: New feed