Clotilde Armand reclamă că un bărbat i-a lovit maşina şi a încercat să deschidă uşa în timp ce se afla la semafor

2
Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, reclamă că un bărbat i-a lovit maşina şi a încercat să deschidă uşa în timp ce se afla la semafor, incident în urma căruia a sesizat Poliţia.

"Astăzi, 9 iunie, în jurul orei 09,20, prin apel 112, o femeie a sesizat faptul că în timp ce se afla în trafic, pe raza Sectorului 1, un bărbat de aproximativ de 45 de ani i-a lovit maşina cu pumnii. Persoana şi-a rezervat dreptul de a depune plângere", informează Biroul de presă al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB).

Clotilde Armand a scris, miercuri dimineaţă, pe pagina sa de Facebook, despre incident.

"În această dimineaţă eram în trafic iar la stopul unui semafor un bărbat agresiv a venit spre maşina mea, a început să lovească cu pumnii în geam şi a încercat să-mi deschidă uşa de mai multe ori. Am raportat incidentul Poliţiei şi mi-am văzut mai departe de drum. PS: Guys, sunteţi tot mai penibili. Nu mă intimidaţi şi nici nu voi ceda în faţa ameninţărilor voastre mafiote", a spus ea. AGERPRES/(AS - autor: Daniel Alexandru Florea, editor: Florin Marin, editor online: Simona Aruştei)

 

Citeşte şi:

 

USR PLUS condamnă agresiunea la adresa primarului Sectorului 1, Clotilde Armand