Cluj: UNTOLD susţine VAMAFEST, primul festival digital al unei trupe din România

42
Festivalul UNTOLD şi festivalul VAMAFEST au încheiat un parteneriat prin care vor organiza, în 27 şi 28 noiembrie, primul festival digital al unei trupe din România.

"VAMA, una din cele mai iubite trupe pop-rock din România, va susţine primul festival digital din România - un maraton de muzică, educaţie şi storytelling în stilul consacrat deja al membrilor formaţiei. Peste cincizeci de cântece adunând şapte ore de muzică din repertoriul VAMA şi Vama Veche (unele dintre ele interpretate în premieră în această formulă) organizate în sesiuni întinse pe 2 zile, ateliere de instrument sau vocal coaching ale membrilor formaţiei, dezbateri şi poveşti desprinse din experienţa profesională a trupei, concursuri sau testimoniale toate sub umbrela VAMAFEST, un eveniment infuzat de UNTOLD cu arome intense de festival!", se arată într-un comunicat al UNTOLD.

VAMAFEST se va desfăşura în zilele de 27 si 28 noiembrie, pe sesiuni de muzică şi module de educaţie şi storytelling sub formă de ateliere şi dezbateri.

"În aceste vremuri complicate am avut surpriza să găsim timp pentru lucruri pe care nu puteam să le facem înainte de Pandemie. Cum ar fi să adunăm toate pasiunile şi muzica noastră la un loc. Aşa s-a născut conceptul VAMAFEST. O umbrelă pentru pasiunile VAMA", declară Tudor Chirilă.

Potrivit comunicatului, parteneriatul dintre trupa VAMA şi festivalul UNTOLD a început în 2016, când organizatorii l-au invitat pe solistul trupei, Tudor Chirilă, să susţină campania BAC DE 10.

"Prietenia dintre UNTOLD şi trupa VAMA s-a născut natural şi a crescut în fiecare an, din 2016 şi până în prezent, adăugând anual câte o colaborare, câte o idee pe care am dezvoltat-o împreună. Chiar dacă în acest an nu am reuşit să ne vedem fizic la festivaluri, ne-am păstrat promisiunea de a fi alături de fani şi iată că reuşim să mai aducem un proiect, dedicat iubitorilor de muzică. Sunt convins că publicul se va bucura de întâlnirea cu VAMA, că vor afla lucruri nemaiauzite despre băieţi, că vor învăţa ce înseamnă munca şi eforturile unui artist şi, nu în ultimul rând, se vor simţi mai aproape de bucuria şi emoţia festivalurilor preferate", declară Edy Chereji, director de comunicare UNTOLD & Neversea. AGERPRES/(AS-autor: Marius Septimiu Avram, editor: Karina Olteanu, editor online: Irina Giurgiu)

 

Sursa foto: UNTOLD/facebook.com