CNAIR: Transport agabaritic între Centura Bucureşti – Portul Olteniţa, de duminică până marţi

41
Un transport cu depăşiri ale limitelor rutiere maxime admise este programat, de duminică până marţi, între Centura Bucureşti şi Portul Olteniţa, informează Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Traseul transportului agabaritic este intersecţia DN Centura Bucureşti cu DJ401 - DN Centura Bucureşti - DN4 - DN1 Olteniţa - DN4 - Olteniţa Port.

Vehiculul transportă un utilaj industrial destinat exportului.

Lăţimea maximă a vehiculului este 7,30 metri, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condiţiilor de trafic. În conformitate cu OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depăşiri este de 70 kilometri/oră.

Etapele de desfăşurare ale transportului sunt stabilite de Poliţia Rutieră, care asigură însoţirea vehiculului cu depăşiri.

Transportul nu se va desfăşura în perioadele şi pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roşu, potrivit CNAIR. AGERPRES/(AS - autor: George Coman, editor: Mihaela Dicu, editor online: Gabriela Badea)