Comasarea DNA-DIICOT. Dăncilă face polling manipulator pe Facebook

214

Premierul Viorica Vasilica Dncilă a iniţiat un polling pe contul ei de Facebook, care se încheie peste cinci zile. Subiectul este comasarea DNA-DIICOT. Reacţiile internauţilor sunt extrem de dure şi anunţă cea ce poate că PSD nu a înţeles: dacă Guvernul vine cu o OUG pe acest subiect, va urma un taifun.

Pavianul cu mantie, comparat de CT Popescu cu Viorica Dăncilă

Surse din presa apropiată de PSD au declarat pentru Starea Presei că acest cont de Facebook este un fals cont al premierului. Pe de altă parte, presa anunţase că aceasta, când a fost desemnată prim-ministru, şi-a şters contul de Facebook. Dar că îşi va deschide un alt cont cât de curând.

Revenind la polling: acesta îţi oferă să alegi între două versiuni, comasarea DNA – DIICOT sau demiterea lui Kovesi. Deci Guvernul la asta se gândeşte şi sugerează, prin sondare, că altă posibilitate nu există. De asemenea, că ea nu este luată în calcul

Comasarea DNA-DIICOT este totuşi testată de pe un cont de premier

Exprimarea lui Dăncilă era pe undeva penibilă, pentru că aceasta spunea că acela era un cont de europarlamentar, nu de premier (%#Z%&U&) Totuşi, acest cont pare a fi al premierului. Are toate ingredientele.

Astfel, regăsim mesajele politice oficiale ale premierului. Exemplu:

… sau:

Comasarea DNA-DIICOT. Reacţii dure ale internauţilor

Noi credem că Viorica Dăncilă şi-a creat un nou cont de Facebook, de premier (/%!). Indiferent însă dacă e sau nu e contul prim-ministrului Guvernului României, este interesant cam cum este primită de comunitatea Facebook sondarea (că sondaj nu i se poate spune) privind comasarea DNA-DIICOT.

Astfel, reacţiile sunt extrem de dure: 1333 de comentarii până la momentul publicării acestui articol.

Unele comentarii pot fi publicate cu dificultate.

Altele deloc. Aşa că le alegem pe cele mai cu perdea.

Viorica Dăncilă îşi toţi scaieţii Bărăganului şi Teleormanului şi maidanelor din Videle în cap.

Roşiori de Vede vede o localnică care vede cum este înjurată de toţi cei care vede corupţia.

Citeşte şi “Scăpați televizoarele de Bogdan Chirieac!” Pe Internet a aparut, in "causes", si aceasta campanie. Din punctul meu de vedere, sunt 89% dintre vizitatorii blogului spun ca la ESC Romania a fost discriminare 89% dintre vizitatorii acestui blog considera ca piesele si formatiile straine au fost discriminate in Esctoday: "Prapastia" este pe marginea prapastiei Conform polling-ului facut de site-ul esctoday.com, Romania se afla pe locul al 29-lea in preferintele Traian Băsescu diseară la RTV, userii Facebook îl fac praf şi pulbere Chiar şi un simplu anunţ făcut de Traian Băsescu pe Facebook că va fi prezent Facebook a sedus toată presa şi a abandonat-o După ce s-a lansat pe Internet ca reţea socială, folosind sinergiile mass-media şi apoi captând A reapărut contul de Facebook al prinţului Nicolae A repărut contul de Facebook al prinţului dezmoştenit Nicolae Mihai de Medforth Mills, despre care Scrisorică d’amor pasională către imprevizibilul Facebook Acesta e ultimul claim adresat de mine Facebook. Versiunea publicată pe website e îmbogăţită, pentru Facebook mi-a blocat din nou conturile. Asta e cenzură… nota: Această postare nu va fi pusă, distribuită sau promovată pe reţeaua Facebook în nici Încă o dată despre motivele supărării mele pe Facebook Revin asupra felului în care, conştienta de propria sa putere enormă, îşi bate joc de Încă un jurnalist are mari probleme cu reţeaua Facebook Jurnalistul Cristian Niculescu are şi el probleme cu conturile de Facebook blocate prin diferite metode,

Articolul Comasarea DNA-DIICOT. Dăncilă face polling manipulator pe Facebook apare prima dată în Starea Presei.