Consilierii de la Năvodari au botezat sensurile giratorii din oraş cu încălcarea legii! – DOCUMENT

240

Consilierii de la Năvodari au botezat sensurile giratorii din oraş cu încălcarea legii! - DOCUMENT

Administraţia locală de la Năvodari mai comite şi lucruri de râsul curcilor! Ne referim aici la secretarul oraşului, care nu a avut habar de legile din România, de funcţionarii de la departamentul juridic şi la consilieri!

Astfel, la o şedinţă de dată recentă, aleşii locali au aprobat, la propunerea consilierului PSD Liviu Stan, "botezarea" sensurilor giratorii din oraş, după cum urmează: Moscova, Atena, Londra, Viena, Budapesta, Lisabona, Roma, Praga, Varşovia, Ankara, precum şi a pasarelei din zona taberei de copii - "Pasarela Soarelui". Toate bune şi frumoase, încântătoare alegeri, numai că, la şedinţa convocată pentru data de 4 septembrie, aleşii locali vor trebui să adopte un proiect prin care să anuleze hotărârea legată de atribuirea acelor nume! De ce? Simplu! Când au decis "botezul", consilierii şi restul funcţionărimii din Primăria Năvodari au omis un mic aspect: potrivit legii, pentru atribuirea de nume trebuie să existe şi avizul Comisiei de Atrbuire de Denumiri Judeţene. Acest aspect a fost transmis, prin intermediul unei adrese, de către prefectul judeţului Constanţa, Ioan Albu, care a subliniat că decizia adoptată de consilieri în luna iulie este NELEGALĂ.

Pe această cale, ne exprimăm regretul că Livviu Stan nu s-a putut bucura prea mult de iniţiativa avută în urmă cu ceva timp. Nu-i nimic, poate reveni cu ea, dar după ce urmează toţi paşii legali în acest sens!

A.C.