Consiliul Concurenţei a autorizat preluarea Good People de către Unilever South Central Europe

52
Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Unilever South Central Europe SA preia compania Good People SA, potrivit unui comunicat de presă al instituţiei.

Grupul Unilever îşi desfăşoară activitatea în industria bunurilor de consum, furnizând bunuri din toate segmentele de produse alimentare, produse pentru casă şi produse de îngrijire personală.

Compania Good People are ca domeniu principal de activitate producţia şi comercializarea către clienţii finali de produse alimentare proaspete (inclusiv băuturi).

În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa românească sau pe o parte a acesteia şi nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naţionale de concurenţă, www.consiliulconcurentei.ro, după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial. AGERPRES/(AS - autor: George Bănciulea, editor: Oana Tilică, editor online: Irina Giurgiu)