Constănţeanul Babuş, PE FĂRAŞ din Comisia SRI

67

Constănţeanul Babuş, PE FĂRAŞ din Comisia SRI

După ce l-a criticat pe Claudiu Manda, președintele Comisiei SRI, Liviu Dragnea mai ia o serie de decizii în privința activității comisiei care controlează principalul serviciu de informații din România. După o ședință de taină la care au mai participat și Marian Neacșu, secretarul general al PSD, și fostul vicepremier Marcel Ciolacu, în prezent chestor al Camerei Deputaților, s-a decis schimbarea unor membri din Comisia SRI, anunţă stiripesurse.ro.

Astfel, potrivit unor surse politice, deputaţii PSD Gabriel-Horia Nasra (Cluj) și Radu Babuș (Constanța) nu vor mai face parte din Comisia SRI. Locurile lor vor fi luate de Oana Florea, președintele Comisiei de anchetă privind alegerile din 2009, și senatorul Nicolae Marin.

De asemenea, mai arată stiripesurse.ro, miercuri, după ședința plenului reunit al celor două camere ale parlamentului, Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu vor conduce o ședință a Coaliției PSD-ALDE, în care ar urma să se decidă dacă se înființează sau nu o comisie specială de anchetă pentru situația de la SPP.

În ceea ce-l priveşte pe Radu Babuş, nu e nici o problemă, constănţeanul va trebui să se mulţumească “doar” cu funcţia de deputat, dar şi cu cea de preşedinte al Departamentului pentru Apărare şi Afaceri interne din cadrul Organizaţiei Judeţene a PSD Constanţa.