Controlori și polițiști în mijloacele de transport (Social)

257

Inapoi la stirile din categorie Urmatoarea stire din aceasta categorie Controlori și polițiști în mijloacele de transport 31 Aug 2017, 10:59:00 Categ: Social Autor: Bianca Dumitru Citit de 295 de ori

Descriere foto: Sursa: Ziarul Incomod În ultima vreme, numărul celor care circulă fraudulos cu mijloacele de transport în comun din municipiul Braşov s-a înmulţit alarmant, astfel că oficialii societăţii au solicitat sprijinul Poliţiei Locale pentru a-i însoţi pe controlori pe trasee, ţinând cont că mulţi dintre blatişti erau recalcitranţi.
Astfel, braşovenii care circulă cu autobuzul sau troleibuzul vor putea vedea faptul că echipele de controlori sunt mai numeroase şi sunt ajutate de agenţii locali atunci când se face identificarea celor care „uită” să îşi composteze biletul.
Reprezentanții societăţii au mai spus că, pentru a se putea verifica toţi călătorii dintr-un autobuz, în unele situaţii s-a impus ca într-un vehicul să se urce în acelaşi timp câte cinci-şase controlori şi doi agenţi ai Poliţiei Locale.
Cei care sunt prinşi fără bilet pot plăti pe loc un bilet contravenţional în valoare de 60 de lei sau, în caz contrar, amenda primită este cuprinsă între 100 şi 500 de lei.