Corpul de Control al Primarului Capitalei va ancheta cazul femeii ucise de câini în Sectorul 6 / Nicușor Dan: Este o responsabilitate comună a mai multor instituții

40

Nicușor Dan a anunțat duminică seară, 22 ianuarie, că a cerut Corpului de Control să facă verificări în cazul femeii ucise de câini în timp ce alerga în zona Lacului Morii, menționând că „este o responsabilitate comună a mai multor instituții, unele în subordinea Primăriei Municipiului București”.

Am discutat ieri și azi cu persoanele implicate. Este o responsabilitate comună a mai multor instituții, unele în subordinea PMB.
Refuz să intru însă în jocul incriminării și acuzațiilor politice”, a fost reacția edilului, transmisă pe pagina personală de Facebook.

Corpul de Control ar urma să prezinte un raport cu deficiențele fiecărei instituții, iar primarul susține că „cine a greșit va plăti”.

Mai important, (n.r. raportul Corpului de Control va conține) ce trebuie sa facă fiecare instituție pentru ca astfel de drame să nu se mai repete”, a adăugat Dan.

Nicușor Dan a mai transmis condoleanțe familiei și prietenilor Anei Oros, despre care a spus că „a murit într-un mod atât de tragic”.

Ana Oros, în vârstă de 44 de ani, și-a pierdut viața sâmbătă, 21 ianuarie, în timp ce alerga în zona Lacului Morii, din Sectorul 6 al Capitalei, după ce a fost atacată de o haită de câini.

CITEȘTE MAI MULTE AICI: Instituțiile statului se bat în comunicate după ce o femeie a fost ucisă de câini / Primăria Sectorului 6 acuză că echipajele ASPA răspund greu la sesizări

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Articolul Corpul de Control al Primarului Capitalei va ancheta cazul femeii ucise de câini în Sectorul 6 / Nicușor Dan: Este o responsabilitate comună a mai multor instituții apare prima dată în Main News.

Source: New feed