CSM Bucureşti s-a luptat la Budapesta şi cu stările de vomă în echipă

525

Iar ne-au copt-o maghiarii. Data trecută au aruncat cu urină în Paula Ungureanu. Acum patru jucătoare de bază de la CSM Bucureşti au acuzat înaintea partidei cu Vardar Skoplje stări inexplicabile de vomă.

Ferencvaros – CSM Bucureşti. Suporterii maghiari au aruncat cu urină în Paula Ungureanu

Cu o seară înainte de meciul cu Vardar, Jelena Grubisic a acuzat o stare de vomă și a intrat imediat pe mâna staff-ului medical. Oficialii grupării bucureștene au crezut că este vorba despre un caz isolat, numai că în dimineața partidei și alte handbaliste au acuzat stări de rău.

CSM Bucureşti a jucat cu patru jucătoare cu stomacul în pioneze

Președintele celor de la CSM București, Bogdan Vasiliu, a confirmat. A făcut-o în direct, la Digi Sport 1, în cadrul emisiunii ”Săptămâna de Handbal”. Nu toate elevele lui Per Johansson sunt în cea mai bună formă.

Adevărat, Cristina Nan a acuzat stări de vomă. De fapt, totul a început de aseară, atunci când Gruba (n.r. – Jelena Grubisic) a acuzat stări de vomă. Am crezut că este un caz singular, numai că dimineață și Bella Gulden, dar și Nan s-au simțit rău.

Staff-ul medical a luptat din răsputeri pentru a le pune pe picioare. Sper ca adrenalina să le dea forța necesară pentru a juca acest meci deosebit de important!

, a spus Vasiliu.

Postari Similare CSM Bucureşti e campioana Europei la handbal feminin CSM Bucureşti a învins în Final Four, la Budapesta, când toată lumea se aştepta ca Revista presa(rilor). Lohiile jurnalismului contemporan Sub titlul "Lohiile jurnalismului contemporan", Marius Ghilezan, vechiul meu amic, jurnalist cu state vechi de Simona Halep rămâne cu Darren Cahill după Singapore Tebismana română Simona Halep va fi antrenată în continuare de australinul Darren Cahill. În schimb, Cristi Borcea rămâne în închisoare. Iar scade natalitatea Fostul acţionar al clubului Dinamo Bucureşti, Cristi Borcea, va rămâne în închisoare, după ce Tribunalul Voinţa Saelele a lu’ Dragnea şi FCM Alexandria încolţesc Petrolul Voinţa Saelele, echipa din comuna natală a lui Liviu Dragnea, este în coasta Petrolului Ploieşti, Rapid Bucureşti renaşte strâmb şi chiar în trei exemplare Echipa Rapid Bucureşti se pregăteşte să renască strâmb, cu bani de la Primăria Sectorului 1. Voinţa Turnu Măgurele ar fi noul Viitorul Scorniceşti al României Voinţa Turnu Măgurele, o echipă submediocră din Teleorman, se pregăteşte să crească mare. În spatele Rapid Bucureşti aproape că este echipa Primăriei Sectorului 1 Primăria Sectorului 1 a obținut dreptul de folosință a mărcii Rapid în schimbul a 5.000 Gerald Schweighofer este cel care ar fi achiziţionat de fapt CFR Cluj Până acum, unii români i-au înjurat pe cei de la CFR Cluj pentru că sunt Mircea Sandu, urmărit penal de DIICOT pentru spălare de bani Procurorii DIICOT îl urmăresc penal pe Mircea Sandu pentru delapidare. Există suspiciunea rezonabilă că în