CSM Suceava a început anul cu o victorie categorică

82

Echipa antrenată de Tudor Orășanu s-a impus, cu scorul de 3-0, în meciul disputat sâmbătă, în sala Unirea, în fața Ştiinței Bacău, în cadrul etapei a VII-a din sezonul regulat al Diviziei A2 la volei masculin

CSM Suceava și-a consolidat locul 4 în clasamentul seriei de est a Diviziei A2 la volei masculin, după ce s-a impus sâmbătă, în sala Unirea, în fața celor de la Ştiința Bacău, în minimum de seturi, scor 3-0, într-un meci care a contat pentru etapa a VII-a a sezonului regulat.

Aflate la primul joc oficial din acest an, cele două formații au mers cap la cap până la scorul de 11-11, după care gazdele s-au desprins și și-au adjudecat primul set cu 25-18. Trupa condusă de Tudor Orășănu a început perfect actul secund, în care a condus cu 6-0 și 19-12, pentru ca în final să se impună cu un identic 25-18. Fără replică din partea oaspeților, gruparea suceveană a controlat autoritar și setul trei, adjudecat de gazde cu 25-15, după au condus cu 9-3, 19-10 și 21-11.

“Am început anul așa cum ne doream, cu o victorie destul de clară. Adversarul nu prea ne-a opus rezistență, dar am avut un joc destul de încâlcit. Cu aceste trei puncte, cred că, în proporție de 90%, ne-am asigurat locul 4”, a declarat tehnicianul Tudor Orășanu, care mizează și în 2019 pe sprijinul Primăriei. “Visăm la vremuri mai bune. Poate reușim să atragem și un sponsor, cineva din mediu privat, care să aducă o infuzie de capital. Ne-am putea propune mai mult, să fim o candidată la promovare”, a precizat antrenorul echipei locale de volei.

Rezultatele etapei a VII-a:

CSM Suceava – Ştiința Bacău 3-0

Gloria Buzău – Ştiința București 3-1

CSM Râmnicu Sărat – Rapid București 0-3

În runda viitoare, CSM Suceava va evolua sâmbătă, pe terenul Ştiinței București. (Dănuț CHIDOVEȚ)