Daniel Opriţa, noul antrenor al echipei CS Mioveni

72

CS Mioveni

Divizionara secundă de fotbal CS Mioveni începe anul 2019 cu un nou antrenor. Ieri, Daniel Opriţa a semnat contractul cu argeşenii şi va fi prezent la reunirea lotului mâine, de la ora 10:30, la stadionul din Mioveni. Secundul său va fi, se pare, Ştefan Nofitovic, cel care ultima dată a pregătit formaţia CS Baloteşti, din liga secundă.

Ultimele rezultate înregistrate de galben-verzi în 2018 au nemulţumit conducerea, determinând-o să facă o schimbare. Daniel Opriţa (37 de ani) şi-a dat acordul şi a semnat deja un contract valabil un an şi jumătate.

Fostul jucător al Stelei, al lui Dinamo şi Petrolul era liber de contract după ce ultima dată a pregătit-o, în Liga 1, pe FC Voluntari, însă de care s-a despărţit destul de repede. Opriţa va avea ca obiectiv în partea a doua a sezonului formarea unui lot cu care să atace promovarea în noua ediţie a Ligii 2. În cariera sa de antrenor, Daniel Opriţa a pregătit echipele Metalul Reşiţa, Juventus Bucureşti (acum Daco-Getica), CSM Şcolar Reşiţa şi FC Voluntari. Pe Juventus a preluat-o din Liga 3 şi a dus-o până în Liga 1. Pe Metalul a pregătit-o în Liga 2, iar pe Reşiţa în Liga 3. Pe FC Voluntari a antrenat-o în prima ligă timp de două luni, iulie – august 2018.

CS Mioveni a încheiat prima parte a sezonului Ligii 2 cu o înfrângere pe teren propriu, 0-4 cu Sportul Snagov, liderul, şi s-a clasat pe locul 7, cu 34 de puncte.

Citeşte şi

Un campion naţional la box ni se destăinuie: „Dacă nu ajungeam pugilist, stăteam în faţa blocului şi spărgeam seminţe” Succes important pentru echipa de baschet a Piteștiului FC Argeş, cinci meciuri amicale Vine Daniel Opriţa la CS Mioveni?! Cum au petrecut de Revelion oamenii din sport Handbalistele din Mioveni vor să-şi consolideze poziţia Duminică, baschetbaliştii joacă primul meci din 2019 Victorie pentru baschetbaliștii piteșteni EL DĂ CEL MAI BINE CU PUMNUL LA MIOVENI!