Darren Cahill face o declaratie superba despre Simona Halep: Motivul pentru care se trezeste fericit in fiecare dimineata

58

Antrenorul Simonei Halep, Darren Cahill, a facut o declaratie superba despre sportiva noastra.

Australianul spune ca se felicita ca a ales sa lucreze cu Simona Halep deoarece romanca ii face zilele mai frumoase.

“Simt ca am avut un loc de munca de vis in ultimii trei ani datorita persoanei cu care lucrez. Tot ce a realizat pe teren este grozav, dar totul paleste in fata persoanei Simona si a fellui ei de a fi din afara terenului, deoarece in fiecare zi este distractiv sa te trezesti, sa-ti setezi obiectivele, sa incerci sa faci totul un pic mai bine, sa reusesti anumite lucruri.

Este o profesionista desavarsita! Iar asta pentru mine este mai important ca orice pentru ca, daca imi petrec 30-35 de saptamani departe de familie, vreau sa fac ca aceste zile sa conteze, iar Simona face asta”, a spus Darren Cahill pentru WTA Insider.

In acest an, Simona Halep a castigat primul Grand Slam din cariera, la Roland Garros, si a disputat si o finala la Australian Open.

Totodata, sportiva noastra a mai castigat turneele de la Shenzhen si Montreal si s-a aflat aproape in permanenta pe primul loc in ierarhia mondiala.

ziare.com