De Ziua Internaţională a Acțiunilor Caritabile, intrare liberă la Expoziția Our Body pentru copiii din centrele de plasament

261

De Ziua Internaţională a Acțiunilor Caritabile, intrare liberă la Expoziția Our Body pentru copiii din centrele de plasament

Expoziţia Our Body: Universul Interior sărbătoreşte, pe 5 septembrie, alături de întreg mapamondul, Ziua Internaţională a Acțiunilor Caritabile, zi dedicată exclusiv gestului de a dona sau de a oferi momente de bucurie. Astfel, pe 5 septembrie, toţi copiii din centrele de plasament din cadrul judeţului vor avea intrarea gratuită la expoziția găzduită de City Park Mall. Expoziția îşi va deschide larg porţile între orele 10:00 şi 20:00 pentru micii curioşi și însoțitorii lor (profesori / asistenți sociali).

Introdusă ca sărbătoare oficială la nivel mondial în anul 2012 de către Organizația Națiunilor Unite, Ziua Internaţională a Acțiunilor Caritabile (International Charity Day) este un exemplu onest de , al cărui scop principal este de a creşte conștientizarea și de a oferi o platformă comună pentru organizații particulare, caritabile, filantropice din întreaga lume. Ziua de 5 septembrie va fi o zi cu intrare liberă în expoziţie pentru toţi copiii din cadrul centrelor de plasament din judeţul Constanţa. Aceştia pot vizita fascinantele exponate, pot învăţa despre funcţiile corpului uman şi se pot bucura de experienţa incredibilă a călătoriei în universul interior.

Punând accentul pe prevenţie, sănătate şi educaţie, : Universul Interior este o ocazie unică şi o oportunitate de învăţare pentru cei mici, pentru o mai bună cunoaştere a complexităţii organismului uman, subliniind necesitatea protejării acestuia pentru o funcţionare optimă. Avantajele unei nutriţii corecte, ale sportului regulat şi al unui stil de viaţă sănătos, precum şi impactul unor obiceiuri nocive, fumatul sau consumul excesiv de alcool, îşi vor găsi răspunsul la finalul lecţiei complete de anatomie de la Expoziția Our Body.

Expoziţia Our Body: Universul Interior din cadrul City Park Mall, Constanţa, este deschisă pentru public până pe 15 octombrie şi poate fi vizitată zilnic, între orele 10:00 şi 22:00, fiind amplasată în parcarea de la Nivel -1 Nord.