Decizia luată de soțul Israelei Vodovoz, după ce a cerșit pe străzile de la Cannes. Ce face acum Liviu Arteni

175

Decizia luată de soțul Israelei Vodovoz, după ce a cerșit pe străzile de la Cannes. Ce face acum Liviu Arteni

Israela Vodovoz şi Liviu Arteni

Decizia luată de soțul Israelei Vodovoz, după ce a cerșit pe străzile de la Cannes. Se pare că Liviu Arteni se află în țară și este mai hotărât ca niciodată să își schimbe radical viața, scrie libertatea.ro.

Decizia luată de soțul Israelei Vodovoz i-a șocat până și pe apropiați. Acesta a fost internat într-un centru de sănătate din Bacău, pentru a scăpa de dependența de alcool. În urmă cu mai bine de un an, Isralela Vodovoz a mărturisit public că nu poate poate trăi alături de soțul său. La scurt timp, bărbatul a fugit din țară și a ajuns să cerșească pe străzile de la Cannes. De altfel, acesta a făcut declarații uimitoare în cadrul unei emisiuni de la Antena 1.

Decizia luată de soțul Israelei Vodovoz după ce ajunsese în ultimul hal

„Am mâncat din tomberon și am întrebat oameni dacă ar putea să mă ajute cu un euro măcar ca să-mi iau și eu o pâine și o sticlă de vin. M-am certat cu câinii la tomberoane, aici de fapt nu sunt caini sunt pescărusi. Mă certam cu ei pentru că vreau să mănânc și eu, nu? Atât de rău am ajuns ajuns. Dorm pe strada. Nu mi-e rușine să spun și am să spun în fața țării. Mă spăl pe plajă. Am dus pe plaja. E gratis. Am noroc cu oameni care îmi mai întind o farfurie de ciorba. Știi de câte ori am vrut să mor? Da, am încercat!…Am nevoie de suflete. Încă nu mi-am găsit locul. Sunt un suflet sclav, modern. M-am chinuit!”, spunea Liviu Arteni.