Demisie și din PNL în Consiliul Județean Neamț: Lucian Prelepco renunță din motive personale

271

Din 30 ianuarie, la CJ Neamț rămân doar 32 de consilieri, cel puțin până PNL va desemna o altă persoană de pe lista de supleanți. Demisionarul este Lucian Pelepco, considerat un apropiat al lui Mugur Cozmanciuc, care probabil a renunțat la poziția din legislativul nemțean și din cauza serviciului. Potrivit unui proiect de hotărâre de CJ, consilierii ar trebui să ia act de încetarea mandatului lui Lucian Pelepco în ședința ordinară a CJ Neamț din data de 30 ianuarie 2019, ca urmare a înregistrării demisiei acestuia depusă în data de 3 ianuarie.

Mi-am dat demisia din motive personale ca să zic așa, din motive care țin de o schimbare a carierei mele. Din luna septembrie sunt managerul unui centru comercial, funcție care este oarecum incompatibilă, ca și program, ca și timp, cu funcția de consilier județean. Eu sunt genul de om care, când mă implic într-un proiect îmi place să mă implic sută la sută. În cazul de față nu mai pot să mă implic sută la sută cu activitatea de la CJ. Motiv pentru care, cu acordul colegilor, pentru că și cu acordul lor am ajuns în funcția respectivă, am ales să mă retrag, să las locul unui alt coleg care are mai mult timp”, a declarat Lucian Pelepco, ex consilier județean.

Flroin Hopșa, liderul consilierilor PNL ne-a declarat că deocamdată nu există o decizie cu privire la persoana care-l va înlocui. Pe lista de supleanți urmează în ordine Ana Chele, Lăcrămioara Azoiței și Daniel Vasiliu, fostul vicepreședinte al Consiliului Județean Neamț.

(I.Ș.)