Deputatul PNL Ovidiu Raetchi, ameninţat cu moartea, pentru a nu vota legea vaccinării: „Trebuie să vă punem cuţitul la gât!”

27

Liberalul Ovidiu Raetchi a fost ameninţat, pe Facebook, cu moartea, dacă va vota în Parlament legea care impune obligativitatea vaccinării copiilor. El afirmă că în ultima perioadă a primit sute de mesaje telefonice în miez de noapte şi sute de mailuri, din partea antivacciniştilor.

Deputatul PNL a postat mesajele primite pe pagina personală, însă spune că nu va face plângere, la Poliţie, pentru că oamenii legii au alte lucruri mai importante de făcut în această perioadă de criză.

"Argumentul ultimul al antivaccinistilor: amenințarea cu moartea", a scris Raetchi.

El afirmă că, potrivit legii, acum ar trebui să facă plângere şi să pună polițiștii pe drumuri.

"Sunt lucruri mult mai importante de făcut de oamenii legii în aceste zile critice", spune deputatul.

Liberalul mai scrie că legea vaccinarii este în Parlament și va fi oricum votată.

"E necesară și va salva multe vieți. Într-un context de pandemie, e absolut evident că vaccinarea va fi reglementată. Ce faci, ajungi sa ameninti cu moartea sute de parlamentari? Aşa cum am mai spus, nu am mai vazut niciodată o campanie mai violentă, de intimidare, decât cea dezlănțuită de antivaccinisti în ultimele săptămâni. Sute de mesaje telefonice în miez de noapte, sute de mailuri, amenințări cu moartea și cu trimiterea în judecată.

Iar eu abia astept, în continuare, sa votez legea vaccinarii!