Dragnea, nemulțumit de activitatea unor structuri guvernamentale: avizele se eliberează greu

161

Dragnea, nemulțumit de activitatea unor structuri guvernamentale: avizele se eliberează greu

Liderul PSD a precizat sâmbătă, 3 septembrie, într-o conferinţă de presă la finalul şedinţei Comitetului Executiv Naţional, de la Mamaia, că discuţiile s-au axat şi pe anumite blocaje în implementarea unor programe de investiţii, în special în ceea ce priveşte programul de dezvoltare. Este vorba despre emiterea cu întârziere a avizelor din partea unor structuri teritoriale ale ministerelor.

“S-au ridicat câteva probleme din partea tuturor colegilor legate de anumite blocaje în implementarea unor programe de investiţii, în special în ceea ce priveşte Programul Naţional de Dezvoltare Local 2. Sunt foarte multe întârzieri generate de emiterea cu greu a avizelor din partea unor structuri teritoriale ale ministerelor şi primul ministru în faţa Comitetului Executiv Naţional a stabilit, a spus ce va face împreună cu miniştrii de resorrt, va cere o evidenţă clară într-un termen foarte scurt a datelor când au fost transmite solicitările pentru emiterea de avize şi stadiul lor pentru că au fost colegi care au spus că sunt luni de zile de când nu se dă niciun răspuns de la diverse structuri teritoriale”, a afirmat Liviu Dragnea.

De asemenea, legat de programul de guvernare, Liviu Dragnea a menționat faptul că, până la finele lunii în curs, programul de guvernare va fi respectat cu strictețe

"Am constatat cu satisfacţie că azi doar 14 din măsurile cuprinse în programul de guvernare sunt nefinalizate, fiind în curs, iar la sfârşitul lunii septembrie toate măsurile vor fi aduse la termene", a precizat liderul PSD.

C.C.