După consilier onorific pe infrastructura rutieră, prefectul de Suceava își selectează un consilier pe probleme de ordine și siguranță publică

280

Prefectul de Suceava, Mirela Adomnicăi, a anunțat că se află în procedura de selecție a unui consilier onorific pe probleme de ordine și siguranță publică.

Adomnicăi a spus în cadrul emisiunii Exclusiv 90 de minute de la Bucovina TV că pe lângă consilierul pe probleme de infrastructură rutieră, Eugen Girigan, cu care a început colaborarea începând de la 1 septembrie, intenționează să colaboreze și cu un alt consilier onorific pe probleme de ordine și siguranță publică.

„Aceasta este o zonă pe care o am în vedere în continuare”, a spus Adomnicăi.

Întrebată dacă a identificat persoana cu care dorește să colaboreze în acest domeniu, prefectul a spus că este „în procedură de selecție”.

„Mai durează puțin până reușesc să departajez pentru că e vorba de mai multe persoane cu competențe în domeniu”, a spus Adomnicăi subliniind că și acesta va fi consilier onorific.

The post După consilier onorific pe infrastructura rutieră, prefectul de Suceava își selectează un consilier pe probleme de ordine și siguranță publică appeared first on NewsBucovina.