După eşecul de luni, CS Mioveni speră să spele ruşinea

326

După usturătorul eşec suferit luni, pe propriul teren, în faţa celor de la Pandurii Târgu Jiu, fotbaliştii de la CS Mioveni vor să spele ruşinea printr-un rezultat bun în jocul de mâine. Galben-verzii, care s-au umplut de penibil în faţa propriilor suporteri, pierzând cu 0-4 partida cu gorjenii, promit să facă un meci mare mâine, în deplasare, în faţa formaţiei ASU Politehnica Timişoara, de la ora 17. Dacă va fi sau nu aşa, rămâne de văzut, cert este că argeşenii trebuie să fie atenţi la orice adversar şi să nu-l mai trateze cu superficialitate, aşa cum s-a întâmplat în confruntarea cu Pandurii, precum şi în alte jocuri.

După un început promiţător şi dătător de speranţe, în care adunaseră opt puncte, graţie a două succese plus tot atâtea egaluri, argeşenii s-au văzut puşi la zid pe propriul teren. Demoralizaţi şi ameninţaţi pe bună dreptate de edilul oraşului, care ne-a declarat că se gândeşte să desfiinţeze echipa de seniori, axându-se doar pe juniori, fotbaliştii pregătiţi de Florin Marin trebuie să se mobilizeze în jocul de la Timişoara şi să obţină un rezultat bun. În felul acesta ar arăta că înfrângerea din runda precedentă a fost doar un accident.

Considerată pe bună dreptate echipa tuturor posibilităţilor, nu este exclus ca în jocul de mâine, argeşenii să se autodepăşească şi să obţină nu un egal, ci chiar victoria. Le stă în fire, au potenţial, dar trebuie să aibă şi dorinţă de victorie mai mare decât a adversarului. Dacă, în schimb, vor juca după ureche, atunci cu siguranţă nu ne putem aştepta la nimic bun din partea elevilor lui Florin Marin.

Tot lotul argeşenilor este valid şi aşteaptă cu optimism confruntarea cu Politehnica. Înaintea confruntării de mâine, gazdele ocupă locul şase, cu 9 puncte, având un bilanţ de trei victorii şi două eşecuri în cele cinci runde disputate până în prezent. De partea cealaltă, argeşenii ocupă locul 9, cu opt puncte, având nouă goluri marcate şi şase primite.

Înaintea partidei cu CS Mioveni, gazdele s-au întărit cu un portar, la solicitarea antrenorului Bogdan Andone, nemulţumit că ASU Poli primeşte multe goluri. Clubul timişorean a reuşit să-l împrumute pentru un sezon, de la campioana Viitorul, pe tânărul portar Cosmin Dur-Bozoancă (19 ani). Stafful tehnic aşteaptă în continuare jucători noi şi în defensivă.

(Visited 6 times, 6 visits today)

Citeşte şi

FC Argeş joacă pe terenul liderului Astăzi, Victor Hănescu vine la Curtea de Argeş Pandurii din Târgu Jiu le-au dat o lecţie fotbaliş… CS Mioveni ţinteşte un nou succes Se apropie Finala Legendelor FC Argeş, victorie la „masa verde” Mâine, Dobrin ar fi împlinit 70 de ani – Pri… Echipele argeşene de fotbal – neînvinse în d… Un finlandez la echipa de baschet